KEVIN TIMMER

PROFESSIONELE

DAY TRADER

KEVIN TRADET

OP DE

AMERIKAANSE MARKT

WAT IS DAYTRADING

daytrading day trading day trading for beginners how to day trade leren daytraden leren daytrading wat is daytraden daytraden day traden daytrading day trading daytraden nederlands daytraden voor beginners traden voor beginners daytraden ervaringen day trading leren wat is daytraden? hoe werkt daytraden? aandelen beginnen met day traden investeren beleggen amerikaanse beurs fouten bij het daytraden 5 meest gemaakt fouten in daytraden fouten daytraden

WAT IS DAY TRADING?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Wat is Daytrading? Dat is de vraag die jou bezig houd. Misschien is het ook wel goed om te weten welke verschillende Trading Stijlen er zijn..

Hieronder alle drie op een rij..

Scalping

Scalping trades zijn hele korte trades waar een trader snel in en uit stapt meestal zijn deze trades binnen 2 minuten gesloten. Je zal dus meerdere trades moeten maken om een grotere winst te behalen want je gaat maar voor een paar pips.

Het nadeel van scalping is dat je hele dag achter pc moet zitten om de zelfde winst te kunnen behalen als een daytrader.

Scalping trading gebeurt in een zeer kort tijds. De meeste scalping traders gebruiken grafieken van 1 minuut, 5 minuten, 10 of 15 minuten.

Daytrading

Daytrading is zo als het woord al zegt daghandelen. Trades plaatsen die je binnen een dag weer gaat sluiten.

Na dat je een goede setup hebt gedaan kan je wel even weg bijde pc dus je hoeft niet altijd in het scherm te staren.

Swing Trading

En dan hebben we nog Swing Trading. Dat houdt in dat een trader trades plaatst op lange term. En deze trades kunnen maximaal tot 2 weken duren.

Bekijk hierboven video van Kevin Timmer waar hij uitlegt wat Daytrading is.

Ben je van plan om te gaan handelen op de Amerikaanse beurs? Dan raad ik je zeker aan om even op de officiële website van Kevin Timmer te gaan kijken. 
Wil je meer over lezen? Ga nu naar onze homepagina.

Ik hoop dat je deze review over Kevin Timmer interessant vond.  Delen op social media word erg gewaardeerd!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

© 2019 Copyright Kevin Timmer Review